Ekim Ayı ASKOM Acil Uzman Dal Nöbetleri Komisyon Toplantısı 26.10.2016 Tarihinde Gerçekleştirildi.
17 Kasım 2016

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun Ekim ayı Acil Uzman Dal Nöbetleri Komisyon toplantısı 26.10.2016 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü Farabi Konferans Salonu’nda İl Sağlık Müdür Yardımcısı Başkanlığında, 1. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, 2. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, 3. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Müdürlüğümüz ve Hastanelerimizin ASKOM Üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Yöneticileri ile KKM Çalışanlarının katılımıyla aşağıdaki gündemle yapılmıştır.

1- Numune EAH Bloklar Arası Hasta Nakil Taleplerinin Değerlendirilmesi
2- Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı EAH Yoğunluk Fakslarının Değerlendirilmesi
3- Enfeksiyon Kontrol Komitesi
4- Kasım 2016 Uzman Nöbetlerinin Belirlenmesi