İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2018 Yılı Mayıs Ayı Toplantısı
30 Mayıs 2018

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2018 yılı Mayıs ayı toplantısı 24/05/2018 tarihinde, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Öğr. Görevlisi Dr. İshak ŞAN ve Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Nevzat KILINÇ ’ın katılımlarıyla, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet ERGİN ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ramazan KOCAASLAN başkanlığında, İlimiz ASKOM üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Yöneticileri, Acil Sağlık Hizmetleri Birimi personelinin katılımıyla İl Sağlık Müdürlüğü Farabi Toplantı Salonunda yapılmıştır.

1. Açılış
  2. Hastanelerin Hastane Bilgi Yönetim Sistemlerinin (HBYS) Ulusal Sağlık Sistemine Entegrasyon Durumları
  3. ASKOM Karar ve Çalışmalarının Hastanelerde İlgili Personele Tebliği
  4. Hastane ASKOM Sorumlularının Görevleri