İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe Polatlı’da Bir Dizi Ziyarette Bulundu
21 Ekim 2022

İl Sağlık Müdürümüz ilk olarak, Polatlı 3 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve 3 Nolu Mehmet Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi çalışanları ile bir araya geldi ve sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı.

İlçedeki sağlık yatırımlarını yerinde gözlemleyen Sağlık Müdürümüz, İlçe Sağlık Müdürlüğü Birimleri, 112 İstasyonu ve yeni aile sağlığı merkezi yapılması planlanan alanlarda değerlendirmelerde bulundu.

Müdürümüz ayrıca, eski Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi binası içerisinde planlanan, 30 ünitli ağız ve diş sağlığı merkezi ve 7 hekimli aile sağlığı merkezi alanını inceledi.

İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Müdürümüz, yetkililerden ilçede sunulan hizmetlerin güncel durumu hakkında bilgi aldı.

Müdürümüz son olarak, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanımız Doç. Dr. İshak Şan, Bilkent Kamu Hastaneleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Sarı, Destek Başkan Yardımcımız Haydar Orhan, İl Ambulans Servisi Başhekimimiz Uzm. Dr. Burak Bekgöz ve Polatlı İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Adem Karamehmetoğlu ile beraber Polatlı Belediyesi ve Kaymakamlığı’nı da ziyaret ederek ilçe ziyaretini sonlandırdı.

• WhatsApp Image 2022-10-19 at 17.32.48.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-10-19 at 17.32.49.jpeg