ASKOM Acil Uzman Dal Nöbetleri Komisyon Toplantısı 30.09.2015 Tarihinde Gerçekleştirildi.
15 Ağustos 2017

Eylül ayı Acil Uzman Dal Nöbetleri Komisyon toplantısı 30.09.2015 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü Akşemsettin Konferans Salonu’nda İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Fazıl İNAN Başkanlığında, 1. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, 2. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, 3. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Müdürlüğümüz ve Hastanelerimizin ASKOM üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği yöneticileri ile KKM çalışanlarının katılımıyla aşağıdaki gündemle yapılmıştır.

1- Kardiyoloji Sevklerini Değerlendirme Komisyonu Raporu

2- Birleşmiş Milletler Çölleşme İle Mücadele Sözleşmesi 12. Taraflar Toplantısı (COP 12) İle İlgili Duyuru

3- Replantasyon Nöbetlerinin Değerlendirilmesi

4-Vakaların Sevkinde ASKOM Kararlarında Belirlenen Kriterler Doğrultusunda İlgili Hastanelere Yönlendirilmesi