ASKOM 'nun 2016 Yılı Genel Kurulu
15 Ağustos 2017

2016 Yılı ASKOM Genel Kurul Toplantısı 24.02.2016 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü Akşemsettin Konferans Salonu’nda İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Erkan ÇİÇEK Başkanlığında 1.Bölge KHB Genel Sekreteri Prof.Dr. Fatma Meriç YILMAZ, Tıbbi Hizmetler Başkanı Prof.Dr.Öner ODABAŞ, 2. Bölge KHB Genel Sekreteri Prof.Dr. Furkan Erol KARABEKMEZ, Tıbbi Hizmetler Başkanı,Dr.Mehmet TAHİROĞLU, 3. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı (Uzm.Dr.M.Sırrı KOTANOĞLU, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr.Ali HACIİMAMAĞAOĞLU, Müdürlüğümüz ve Hastanelerimizin ASKOM üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği yöneticileri ile KKM çalışanlarının katılımıyla aşağıdaki program akışı ile gerçekleştirilmiştir.

PROGRAM AKIŞI

- Saygı duruşu ve istiklal marşı

- İl Sağlık Müdürümüz Mustafa Erkan ÇİÇEK’in Konuşması

- ASKOM Birim Sorumlusu Dr.Ahmet OKTAY tarafından 2015 yılı ASKOM Karar ve Uygulamalarının Genel Kurula Arz Edilmesi ve Acil Sağlık Hizmetlerinde 2015 yılının değerlendirilmesi sunumu

-
2015 yılı Acil Sağlık Hizmetlerine en fazla katkı sağlayan Hastanelerimize Teşekkür Belgelerinin takdimi.

-
Soru ve Öneriler

- 2016 Yılı Mart Ayı Uzman Nöbetlerinin Belirlenmesi

• Konuşmaların ardından 2015 yılı içinde Eğitim Araştırma Hastaneleri arasında en çok 112 vakası kabul eden;

1-     Dışkapı EAH.
2-     Numune EAH.
3-     Ankara EAH.

Teşekkür  Belgeleri İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Erkan ÇİÇEK tarafından verildi.

• Devlet Hastaneleri arasında en çok 112 vakası kabul eden;

1-    Dr. Nafiz KÖREZ  Hastanesi
2-    Polatlı Duatepe Hastanesi
3-    Gölbaşı Hasvak Hastenesi

Teşekkür  Belgeleri
2.Bölge Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Doç.Dr. Furkan Erol KARABEKMEZ  tarafından verildi.

• Üniversite hastaneleri arasında en çok 112 vakası kabul eden;

1-    Hacettepe Üniversitesi
2-    Ankara Üniversitesi
3-    Gazi Üniversitesi

Teşekkür  Belgeleri 1.Bölge Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof.Dr. Fatma Meriç YILMAZ tarafından verildi.

• Özel Hastaneler arasında en çok 112 vakası kabul eden;

1-    Özel Lokman Hekim Hastanesi
2-    Özel Etimet Hastanesi
3-    Özel Koru Hastanesi

Teşekkür  Belgeleri 3.Bölge Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uz.Dr. Mustafa Sırrı KOTANOĞLU  tarafından verildi.

Ayrıca, Akut İnme İskemik Vakaların Yönetimi hakkında yapmış oldukları katkılarından dolayı Dr. Erdem GÜRKAŞ’a, Acil Servis Seviyelendirme Komisyonunun çalışmalarına vermiş oldukları desteklerden dolayı Doç. Dr. Ahmet DEMİRCAN’a ve Uz. Dr. Hıdır YILMAZ’a Teşekkür  Belgelerini Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr.Ali HACIİMAMAĞAOĞLU tarafından verildi.

Teşekkür Belgelerinin verilmesinin ardından toplantı sona erdi.