İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2019 Yılı Şubat Ayı Toplantısı
01 Mart 2019

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2019 yılı Şubat ayı toplantısı, 21.02.2019 tarihinde, İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Özkan ÜNAL, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Öğr.Üyesi İshak ŞAN, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Bahattin İLTER, Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Ramazan KOCAARSLAN, Başkan Yardımcısı Dr. Erkan ÇİÇEK,  Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Şükrü ÖZDEMİR, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet ERGİN, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Üzeyir  ERDOĞAN, İlimiz Hastaneleri Başhekimleri, ASKOM Üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Yöneticileri, Etlik ve Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlıkları personeli ile Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı personelinin katılımlarıyla, İl Sağlık Müdürlüğü Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonunda aşağıdaki gündemle yapılmıştır.

Açılış

Hastanelerin Entegrasyon Durumları