İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2018 Yılı Aralık Ayı Toplantısı
21 Aralık 2018

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2018 yılı Aralık ayı toplantısı, 20.12.2018 tarihinde, İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Özkan ÜNAL, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Öğr.Üyesi İshak ŞAN, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr.Bahattin İLTER,Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Ramazan KOCAARSLAN,  Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Fazıl İNAN, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Üzeyir  ERDOĞAN, İlimiz Hastaneleri Başhekimleri, ASKOM Üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Yöneticileri, Etlik ve Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlıkları personeli ile Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı personelinin katılımlarıyla, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet ERGİN başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü Farabi  Konferans Salonunda aşağıdaki gündemle yapılmıştır.

GÜNDEM

Açılış

Hastanelerin Hastane Bilgi Yönetim Sistemlerinin (HBYS) Ulusal Sağlık Sistemine Entegrasyon Durumları

Genelge 2018/28 Sağlık Personelinin İhtiyaç Halinde Çağrıya Uyması