19 Ekim 2018

İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2018 Yılı Ekim Ayı Toplantısı

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2018 yılı Ekim ayı toplantısı, 18.10.2018 tarihinde, İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Özkan ÜNAL, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Öğr.Üyesi İshak ŞAN ve Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Bahattin İLTER, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Eyüp SARI, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Fazıl İNAN, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Üzeyir ERDOĞAN, İlimiz Hastaneleri Başhekimleri, ASKOM Üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Yöneticileri, Etlik ve Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlıkları personeli ile Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı personelinin katılımlarıyla, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet ERGİN başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü Şehit Ömer HALİSDEMİR Konferans Salonunda aşağıdaki gündemle yapılmıştır.

GÜNDEM

1. Açılış
  2. Hastanelerin Hastane Bilgi Yönetim Sistemlerinin (HBYS) Ulusal Sağlık Sistemine Entegrasyon Durumları
  3. Kamu Hastaneleri Acil Servis Verileri