21 Eylül 2018

İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2018 Yılı Eylül Ayı Toplantısı

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2018 yılı Eylül ayı toplantısı 20.09.2018 tarihinde, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Öğr.Üyesi İshak ŞAN ve Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Bahattin İLTER’in katılımlarıyla, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet ERGİN başkanlığında, İlimiz ASKOM üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Yöneticileri, Acil Sağlık Hizmetleri Birimi personelinin katılımıyla İlimiz YBÜ Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda aşağıdaki gündemle yapılmıştır.

1. Açılış
  2. Dışkapı Y.B. EAH Sunumu
  3. Hastane Bilgi Yönetim Sistemlerinin (HBYS) Ulusal Sağlık Sistemine Entegrasyon Durumları
  4. Hastane Acil İletişim (İdari Şef) Telefonları
  5. Acil Servis Seviye Tespit Denetleme Çalışması Sonuçları
  6. Ankara İli İnme Organizasyonu
  7. Ankara Acilleri Sunumu
  8. Kamu Hastaneleri Başkanlığının Talep Etmiş Olduğu Veriler
  9. ASKOM Sevkleri Değerlendirme ve Denetleme Komisyonu Çalışmaları
  10. 2018 Ekim Ayı Branş Nöbetlerinin Belirlenmesi
  11. Beklenti ve Önerilerin Alınması
Acil Sağlık Hizmetleri ve Hastane Acil Servisleri Sunumuna Ulaşmak İçin Tıklayınız.