2017 Yılı Aralık Ayı ASKOM Acil Uzman Dal Nöbetleri Komisyon Toplantısı 21.12.2017 Tarihinde Gerçekleştirildi.
04 Ocak 2018

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu'nun(ASKOM) Aralık ayı Acil Uzman Dal Nöbetleri Komisyon toplantısı 21.12.2017 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü Farabi Toplantı Salonu’nda İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.H.Fazıl İNAN Başkanlığında, 1. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, 2. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, 3. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Müdürlüğümüz ve Hastanelerimizin ASKOM Üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Yöneticileri ile KKM Çalışanlarının katılımıyla aşağıdaki gündem maddeleriyle yapılmıştır.

1- Ambulans İle Acil Servise Sevk Edilen Hastaların Triaj İşlemleri

2- Acil Serviste Hasta Kalış Süresinin Değerlendirilmesi

3- Hastanede Tedavisi Tamamlanan Hastaların Eve Nakillerinin değerlendirilmesi

4-Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğünün 15.12.2017 Tarih ve 2297 Sayılı Acil Servis Uygulamaları Konulu Yazısının Değerlendirilmesi