2017 Yılı Haziran Ayı ASKOM Acil Uzman Dal Nöbetleri Komisyon Toplantısı 22.06.2017 Tarihinde Gerçekleştirildi.
17 Temmuz 2017

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu'nun(ASKOM) Haziran ayı Acil Uzman Dal Nöbetleri Komisyon toplantısı 22.06.2017 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.H.Fazıl İNAN Başkanlığında, 1. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, 2. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, 3. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Müdürlüğümüz ve Hastanelerimizin ASKOM Üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Yöneticileri ile KKM Çalışanlarının katılımıyla aşağıdaki gündem maddeleriyle yapılmıştır.

1- Perifer Hastanelerin Sıralı Görevlendirme Vakalarının Yönetimi

2- Replantasyon Nöbet Listesinin Değerlendirilmesi

4- Temmuz  2017 Uzman Nöbetlerinin Belirlenmesi

5- İl Ambulans Servisi Başhekimliği ve Hastanelerimizin Görüş, Talep ve Önerileri