İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2019 Yılı Mart Ayı Toplantısı
27 Mart 2019

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2019 yılı Mart ayı toplantısı, 26.03.2019 tarihinde, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Öğr.Üyesi İshak ŞAN, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr.Bahattin İLTER, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet ERGİN, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Ramazan KOCAARSLAN,  Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. H. Fazıl İNAN, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Üzeyir  ERDOĞAN, İlimiz Hastaneleri Başhekimleri, ASKOM Üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Yöneticileri, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı personeli ile Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı personelinin katılımlarıyla, İl Sağlık Müdürlüğü Şehit Ömer HALİSDEMİR Konferans Salonunda aşağıdaki gündemle yapılmıştır.

1. Hastanelerin Entegrasyon Durumları
  2. Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü’nün «Yataklı Tedavi Kurumları Takip ve Koordinasyon Merkezleri Kurulumu» konulu yazısı. (22/03/2019 tarih ve 97014916-319-316 sayılı, 90015269 barkod nolu)
  3. Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı 2018 Yılı Faaliyet Raporu