Ağustos Ayı ASKOM Acil Uzman Dal Nöbetleri Komisyon Toplantısı 23.08.2016 Tarihinde Gerçekleştirildi.
17 Kasım 2016

Ağustos ayı ASKOM Acil Uzman Dal Nöbetleri Komisyon toplantısı 23.08.2016 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü Farabi Konferans Salonu’nda İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Hasan ARSLANOĞLU Başkanlığında, 1. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, 2. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, 3. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Müdürlüğümüz ve Hastanelerimizin ASKOM üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği yöneticileri ile KKM çalışanlarının katılımıyla aşağıdaki gündemle yapılmıştır.

1-Replantasyon Uygulamaları Hakkındaki  Bakanlığımız Genelgesinin Değerlendirilmesi
2-Hükümlü Hastaların Sevkleri
3-Özel Hastanelerin Konsültasyon Talepleri
4-Ağustos 2016 Uzman Nöbetlerinin Belirlenmesi
5-İl Ambulans Servisi Başhekimliği ve Hastanelerimizin Görüş, Talep ve Önerileri

* ASKOM Kararı İçin Tıklayınız.
* Bakanlık Yazısı İçin Tıklayınız.
* Eylül Ayı Branş Nöbetleri İçin Tıklayınız.
* Eylül Ayı Çocuk Travma Nöbet Listesi İçin Tıklayınız.
* Replantasyon Nöbet Listesi İçin Tıklayınız.
* Genelge ve Ekleri İçin Tıklayınız.