ASKOM Nisan ayı Acil Uzman Dal Nöbetleri Komisyon Toplantısı 28.04.2017 Tarihinde Gerçekleştirildi.
08 Mayıs 2017

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun Nisan ayı Acil Uzman Dal Nöbetleri Komisyon toplantısı akabinde Sevkleri Denetleme ve Değerlendirme Komisyon toplantısı 28.04.2017 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü Farabi Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıya İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.H.Fazıl İNAN Başkanlığında, 1. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, 2. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, 3. Bölge KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Müdürlüğümüz ve Hastanelerimizin ASKOM Üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Yöneticileri ile KKM Çalışanları katıldı. Toplantı aşağıdaki gündem maddeleriyle yapılmıştır.

GÜNDEM

1- Acil Kardiyoloji Vakalarının Yönetimi

2- Bölgelere Göre Hastane-İstasyon Planlaması

3- Replantasyon Nöbet Listesinin Değerlendirilmesi