Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2019 Yılı Eylül Ayı Toplantısı.
26 Eylül 2019

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2019 yılı Eylül ayı toplantısı, 26.09.2019 tarihinde, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Öğr.Üyesi İshak ŞAN başkanlığında, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

ASKOM Toplantısı’nda;

• Hastanelerin ASOS da boş yatak bilgisi güncellemeleri,
  • Acil iletişim numaralarının ulaşılabilirliği,
  • Hastane acil servis ve branş nöbetleri denetim sonuçları,
  • Yoğun bakım denetim sonuçları,
  • Beklenti ve önerilerin alınması konuları görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç.Dr. Ramazan KOCAARSLAN, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Eren USUL, Bilkent Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Şükrü ÖZDEMİR, Etlik Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcıları Dr. Hasan ARSLANOĞLU ve Dr. Metin KARAN,İlimiz Hastaneleri Başhekimleri, ASKOM Üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Yöneticileri, Etlik ve Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlıkları personeli ile Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı personeli katılım sağladı.

• IMG_9922.jpg