T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

İl Sağlık Müdürümüzden Darbe Girişiminde Yaralanan Vatandaşlarımıza Geçmiş Olsun Ziyareti

Güncelleme Tarihi: 17/11/2016

İl Sağlık Müdürümüz Dr. M.Erkan Çiçek, Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Aziz Milletimize karşı düzenlenen darbe girişiminde yaralanan vatandaşlarımızdan Yavuz Kurban, Çetin Sayın, Aysel Sancak ve Esat Kağan Aydın’ı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ayrıca İl Sağlık Müdürlüğümüzde görev yapan Sağlık Müdür Yardımcılarımız ile Şube Müdürlerimiz Onkoloji Eğitim ve araştırma Hastanesi,Ankara Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi,Keçiören Eğitim Ve Araştırma Hastanesi,Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi,Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi,29 Mayıs Devlet Hastanesi,Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatmakta olan hastalarımızı hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

• .