T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı

Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi Ziyaret Edildi.

Güncelleme Tarihi: 29/08/2019

27/08/2019 tarihinde Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İshak ŞAN ve Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Eren USUL tarafından ziyaret edilerek, acil serviste verilen sağlık hizmetleri değerlendirildi.
          Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Hamidullah TÜRKKANI ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aynur YAZICI SORUCUOĞLU’nun eşlik ettiği ziyaret kapsamında, İl sağlık Müdürlüğü Kriz Koordinasyon Merkezi’nin çalışma usul ve esasları hakkında bilgi verildi.

• acil1.jpg
  • acil2.jpg