T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı

Sincan Nafiz Körez Devlet Hastanesi Hastane Afet Planı (HAP) Masabaşı Tatbikatı

Güncelleme Tarihi: 07/05/2019

Ulusal sağlık sisteminin merkez ve il düzeyinde afet yönetiminin tüm evrelerini kapsayan hastanelerde afet ve acil durum yönetimini geliştirmek, hastanelerin fiziksel ve fonksiyonel olarak afete hazırlıklı ve dayanıklı olmasını, afet halinde zamanında, hızlı ve etkili müdahaleyi sağlamak amacıyla geliştirilen sahip planlardır.

İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimimiz katkılarıyla Sincan Nafiz Körez Devlet Hastanesi Hastane Afet Planı (HAP)Masabaşı Tatbikatı başarıyla gerçekleştirilmiştir.